Skocz do zawartości

[wyprawa] Trasa międzynarodowa R-10 Wybrzeże 6.09.2015

adamusss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tematów kilka ostatnio bylo o trasie wybrzezem, jednak konkretow malo, gdzie i kiedy, bardziej porady i pytania.

Ja zalatwilem co mialem zalatwic i juz moge potwierdzic wyjazd na trase. Dokladnie wyjazd pociagiem 5.09.2015, od niedzieli tj. 6.09.2015 melduje sie na wybrzezu. Wprawdzie biletu jeszcze nie mam, ani nie znam dokladnej godziny, to jednak nie przewiduje innego dnia. Bilet na dniach zakupie wiec dokladnie bede znal godzine (wyjazd noca).

Trase rozpoczynam od Swinoujscia. No i dalej wybrzezem, dokladnie nie ma co planowac zalezy od sil, checi i pogody moze...Mysle tak ok 100km dziennie. W przerwach wiadomo jakies foty, filmy, jedzenie itp.

Z trasy zastanawiam sie czy nie wyplynac z Kolobrzegu na wyspe dunska Bornholm. Bardzo urocza wyspa, sprzyjajaca rowerzystom. Jednak decyzja moze dopiero zapadnie na miejscu, gdyz nie jest to zbyt tania wycieczka...No i tu pytanie czy ktos moze byl na wyspie: czy warto no i dokladnie jak to zorganizowac tam(cenowo, noclegowo,czasowo), bo w 1 dzien dojechac i wrocic to chyba ciezko by bylo z czasem...

Jesli starczy czasu i sil to moze nawet uda sie dojechac na mazury i tam cos pokrecic, bo slyszalem ze tam tez az sie prosi jezdzic:) Jak juz mowilem to zalezy od kilku czynnikow nie da sie kazdego dnia zaplanowac, nawet zreszta nie ma sensu. Urlop mam 2tyg.

na razie wychodzi na to, ze jade sam. Jesli komus odpowiada termin lub chce sie dolaczyc nie ma problemu, zawsze razniej:)

Wszelkie porady mile widziane, gdyz to moja 1 tak dluga podroz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...