trzysiek Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Witam, zamierzam kupić swoją pierwszą szosę. Zdecydowałem się raczej na Tribana 500, ale bardzo prosiłbym osobę, która dobrze zna się na rowerach i ich komponentach o wskazanie różnic w tych dwóch modelach: http://www.decathlon.pl/rower-szosowy-btwin-triban-500-id_8306944.html#v68916 http://www.decathlon.pl/triban-500-id_8331913.html#v643143 Kosztują tyle samo, a jak patrzę, to trochę się różnią. Jednak nie jestem w żadnym stopniu w stanie ocenić zalet i wad poszczególnych egzemplarzy i po prostu tego, który jest lepszy. Z góry bardzo dziękuję Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Roznia sie tym, ze ten pierwszy to poprzedni model na lepszym osprzecie Shimano Sora i z widelcem karbonowym ale z dostepnoscia jest krucho. Jego nastepca to Triban 520 za 2200. Ten drugi jest na osprzecie Microshift i nie ma karbonowego widelca. Przeszukaj forum, o tych rowerach napisano bardzo wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzysiek Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Dzięki wielkie. Rzeczywiście, poczytałem i już wszystko wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Nie wiem jak u ciebie, ale w Decathlonie w Katowicach, jest tych rowerkow do wyboru do koloru. Sa tez 2 rowery na SH 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzysiek Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Mówisz o tych ze starej wersji? Ja przedzwoniłem sporą liczbę decathlonów, w okolicy, a nawet pare zupełnie spoza i wszędzie pustki. Nowe, znacznie gorsze, oczywiście wszędzie stoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Mówisz o tych ze starej wersji? Ja przedzwoniłem sporą liczbę decathlonów, w okolicy, a nawet pare zupełnie spoza i wszędzie pustki. Nowe, znacznie gorsze, oczywiście wszędzie stoją Mowie o nowych Tribanach. Za 2200 zl na sorze bylo ok. 6 rowerow, na microshifcie 2 i na 105 rowniez 2. Pelny wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.