frigodaw Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witajcie. Mam zamiar kupić taki rowerek (http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5613113060) i szukam paru informacji o nim. Czy jest to model zzr huragan czy jeszcze coś innego? Mam zamiar odrestarować go ładnie i dojeżdżać nim na uczelnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Nie kupuj tego online, bo na zdjęciu widelec sprawia wrażenie krzywego, a chodzą opinie, że stare romety najmocniejszych ich nie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jadę jutro do gościa na odbiór. Umówiliśmy się na 45zł. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 O ile wszystko jest proste to jw zasadzie 45 zł nie pieniądz jak za rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 A tak wracając do pytania to wie ktoś co to za marka i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Zapewne jakiś turystyk typu Albatrosa, Pasata, Mistrala. Z jednego zdjęcia nędznej rozdzielczości trudno się domyślić. Na pewno nie Huragan czy Jaguar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) wagant tylko kiera zmieniaona rok 85-89 Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Bardziej mi wygląda na Rometa Sprint 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Romet Sprint to nie byly kolarzowki na malych kolach? Wydaje mi sie, ze jakies 35 lat temu mialem taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zgadza się, Sprinty i Starty to były tzw "półkolarki" czyli rowery młodzieżowe. Koła 24" (stare cale- średnica zewnętrzna zbliżona do współczesnych 26") i z ramą 18" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi