Skocz do zawartości

[GT zaskar 29 nowy sprzęt ]

Marianek2000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuje zakup tego sprzętu - proszę o podpowiedz czy w tej cenie można coś podobnego lub lepszego znaleźć 3600pln.

A drugi problem to dobór ramy - GT ramy mają specyficzną geometrię są długie - mierzyłem M niby wszystko ok. - ale L nie mam jak przymierzyć więc może ktoś jeżdzi takim sprzętem i podpowie mi czy L była by dobra - wzrost 186cm , rozkrok 86cm

Pozdrawiam

Marianek

• 2 tygodnie później...
Napisano

Nie sądzę aby GT były długie np w porównaniu do Author'a. Jest raczej standardowej długości... ale do rzeczy. L-ka w GT to 20" i nie będzie dla Ciebie dobra. Celuj w rozmiar 18-19". 

Napisano

To zabawne proponować komuś coś co będzie rozmiar większe jak potrzeba. Moim zdaniem L-ka z GT będzie dla Ciebie dobra jeśli będziesz jeździł głównie asfalty i szutrówki (drogi pożarowe) a nie do MTB. Jak odradzają Ci 18" to po prostu zmień producenta i wybierz sobie u niego 19". Takie jest moje zdanie.

W Rzeszowie podejść na Hetmańską do Larego Zębatki niedaleko. Z tego co wiem to organizuje jakieś tam jazdy testowe na GT Zaskar 29 (i nie tylko) ale ile to kosztuje nie mam pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.