Skocz do zawartości

[zakup] Zakup ramy w USA. Z czym to sie je

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

drogie Bravo ; ) 
Namierzyłem za######istą zjazdową ramkę. Śni mi się po nocach i wogóle. Niestety producent odpisał mi dzisiaj, że swoje produkty wysyła tylko do USA, Kanady i Meksyku ; / Nie mam rodziny/znajomych w tamtych rejonach i nie za bardzo wiem jak mógłbym sprowadzić coś takiego do naszego kraju. Może znacie jakieś (zaufane) firmy, które specjalizują się w takich zakupach i jaką mają marżę. A może sami mieszkacie za oceanem i bylibyście w stanie pomóc ; /

Napisano

dzięki Marcin9 - wygląda to w bardzo sensownie., chociaż zdeka skomplikowanie. No ale nikt nie mówił że bedzie łatwo. Mam nadzieję, że jakoś się uda. Jeszcze raz dzięki.

• Mod Team
Napisano

Dolicz do tego jeszcze cło i podatek. Poza tym sprawdź czy marka, nie ma gdzieś dystrybutora (będziesz miał mniej kłopotu z ewentualnym roszczeniem gwarancyjnym). Bardzo prawdopodobne, że wyjdzie nawet taniej niż ściąganie z Hamburgerowa na własną rękę.

Poza tym, firm, które robią za Ciebie zakupy w USA jest całe mnóstwo. Wystarczy wygooglować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...