Ryo Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 drogie Bravo ; ) Namierzyłem za######istą zjazdową ramkę. Śni mi się po nocach i wogóle. Niestety producent odpisał mi dzisiaj, że swoje produkty wysyła tylko do USA, Kanady i Meksyku ; / Nie mam rodziny/znajomych w tamtych rejonach i nie za bardzo wiem jak mógłbym sprowadzić coś takiego do naszego kraju. Może znacie jakieś (zaufane) firmy, które specjalizują się w takich zakupach i jaką mają marżę. A może sami mieszkacie za oceanem i bylibyście w stanie pomóc ; /
Ryo Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Napisano 19 Sierpnia 2015 dzięki Marcin9 - wygląda to w bardzo sensownie., chociaż zdeka skomplikowanie. No ale nikt nie mówił że bedzie łatwo. Mam nadzieję, że jakoś się uda. Jeszcze raz dzięki.
Mod Team adamos Napisano 19 Sierpnia 2015 Mod Team Napisano 19 Sierpnia 2015 Dolicz do tego jeszcze cło i podatek. Poza tym sprawdź czy marka, nie ma gdzieś dystrybutora (będziesz miał mniej kłopotu z ewentualnym roszczeniem gwarancyjnym). Bardzo prawdopodobne, że wyjdzie nawet taniej niż ściąganie z Hamburgerowa na własną rękę.Poza tym, firm, które robią za Ciebie zakupy w USA jest całe mnóstwo. Wystarczy wygooglować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.