Skocz do zawartości

[amortyzator] Fox F32 RLC FiT Factory Kashima DRCV 15mm

bruce95

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema

Wiosną zamówiłem amortyzator do projektu 27.5 który nie wypalił przez sponsora, który ostatecznie dał mi ramę 29 zamiast 650b... Z tego powodu amorek leży nie używany, nie sprzedawałem go bo chciałem złożyć na nim rower w późniejszym czasie ale plany się zmieniły. Jest świeżo po serwisie, z którego zdjęcia w galerii. Stan techniczny celujący, wizualny myślę że bardzo dobry. Więcej info w aukcji.

Link do aukcji: http://allegro.pl/fox-f32-rlc-kashima-15mm-tapered-i5594176551.html

Aktualna cena to 600zł a więc baardzo nisko biorąc pod uwagę że nowy kosztował ponad 3 tysiące. ;) Poza allegro jestem skłonny oddać go za 1550zł- mogę do tego dorzucić baardzo fajne gratisy, szczegóły na priv.

PS.W innym ogłoszeniu wystawiam też komplet nowych piast soul Kozak M-netic w okazyjnej cenie. Mam też koła na sell na tych piastach, oraz wiele innych rzeczy wysokiej klasy w dobrych cenach.

med_gallery_145663_3340_72799.jpg

med_gallery_145663_3340_125469.jpgmed_gallery_145663_3340_21517.jpg

med_gallery_145663_3340_382141.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...