WWasce1945 Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Cześć Czy ktoś używał może połączenia (Strava + pulsometr bluetooth + smartchwatch)? Obecnie posiadam tani pulsometr który mierzy tylko średnie tętno i maksymalne, jest możliwość ustawienia jednej strefy. Chciałbym coś bardziej dokładnego z możliwością wysłania do Stravy i najtaniej wyszło by mi zakupić pulsometr BT, ale nie chcę rezygnować z zegarka na którym mogę sprawdzić aktualne tętno. Słyszałem o licznikach Garmin które mają taką możliwość ale pomyślałem że lepiej będzie zakupić kompatybilnego smartchwatcha na którym będę mógł zrobić więcej rzeczy. Czy istnieją urządzenia którymi dało by się osiągnąć takie połączenie lub jest jakiś tani licznik z łatwą synchronizacją?
malutki Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 myślę że ten lidlowski pulsometr na bluetooth powinien dać radę, u mnie na z1compact i endomondo śmiga aż miło
WWasce1945 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Napisano 19 Sierpnia 2015 To znaczy, problemem jest to że oprócz rejestracji w Stravie chciałbym mieć podgląd na tętno ale nie chcę montować uchwytu na telefon bo często jeżdżę po bardzo wyboistych trasach.
malutki Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Nie wiem jak strava ale w endomondo masz możliwość bieżącej obserwacji
WWasce1945 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Napisano 23 Sierpnia 2015 Boję się że podczas jazdy po górach mogę zniszczyć telefon przymocowany do kierownicy, czy ktoś testował takie rozwiązanie na średnim/trudnym terenie?
malutki Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja używam torebki mocowana na górną rurę/sterówkę http://www.kross.pl/pl/akcesoria/akcesoria-rowerowe/torby-i-sakwy/top-box-100 i jeszcze telefonu nie zgubiłem.
Mod Team Pixon Napisano 24 Sierpnia 2015 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.