Skocz do zawartości

pulsometr bluetooth + smartwatch

WWasce1945

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :)

Czy ktoś używał może połączenia (Strava + pulsometr bluetooth + smartchwatch)? Obecnie posiadam tani pulsometr który mierzy tylko średnie tętno i maksymalne, jest możliwość ustawienia jednej strefy. Chciałbym coś bardziej dokładnego z możliwością wysłania do Stravy i najtaniej wyszło by mi zakupić pulsometr BT, ale nie chcę rezygnować z zegarka na którym mogę sprawdzić aktualne tętno.

Słyszałem o licznikach Garmin które mają taką możliwość ale pomyślałem że lepiej będzie zakupić kompatybilnego smartchwatcha na którym będę mógł zrobić więcej rzeczy. Czy istnieją urządzenia którymi dało by się osiągnąć takie połączenie lub jest jakiś tani licznik z łatwą synchronizacją?  

Napisano

To znaczy, problemem jest to że oprócz rejestracji w Stravie chciałbym mieć podgląd na tętno ale nie chcę montować uchwytu na telefon bo często jeżdżę po bardzo wyboistych trasach. 

Napisano

Boję się że podczas jazdy po górach mogę zniszczyć telefon przymocowany do kierownicy, czy ktoś testował takie rozwiązanie na średnim/trudnym terenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...