MarciN22 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam serdecznie, potrzebuje pomocy czy warto za 200 funtów kupić następujący rower? Rozmiar dobry bo jeździła na nim osoba mojego wzrostu, od kilku lat nieużywany. Nie widzę osprzętu, mam tylko zbliżenie na przerzutki ale nie jestem w stanie ocenić modelu. Dlatego proszę o opinię was jako bardziej doświadczonych czy warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobalt Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Wzrost to jedno, a długość nogi, to druga sprawa. Jak dla mnie to rower zaniedbany. Moim zdaniem nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarciN22 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 A co to za przerzutki są? Rozpoznajesz może model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.