Skocz do zawartości

Zamość i okolice

wojtek10611

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam kogoś do treningów na szosę, oraz do turystycznych przejazdów z moją dziewczyną. Pierwsza i druga opcja to raczej drogi tylko asfaltowe z racji, że ja szosa a moja dziewczyna cross. Co do tras to różnorodność a jeśli chodzi o prędkości to jeśli chodzi o turystyczne wypady to okolice 15-19km/h maks a treningi 25 wzwyż. Wracam dopiero po długiej przerwie więc kokosów nie będzie jeśli chodzi o trening. 

Napisano

Tak trochę nie w temacie... byłem 2 tygodnie temu w Zamościu i zwiedzałem rowerem Roztocze Zamojskie, Zwierzyniec, Nielisz... super tam są tereny do jazdy, choć drogi mogłyby być nieco lepsze ;)

Napisano

Co prawda to prawda. Samochodem zjeździliśmy już sporo, w tym roku ja powróciłem do sportu a i mojej lubej zakupiliśmy porządny rower to czas zmienić środek transportu i zwiedzić to z innej perspektywy a z kimś zawsze raźniej ;) 

• 3 tygodnie później...
Napisano

Cześć;)
Dalej byłbyś chętny na jazdy wspólne?Mieszkam idelanioe między Zamościem a Szczebrzeszynem tak że do obu mam jakieś 7~8km więc jeśli byłbyś chętny to jak najbardziej.;)
Ps.szosy nie mam ale górala.;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...