wojtek10611 Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 Szukam kogoś do treningów na szosę, oraz do turystycznych przejazdów z moją dziewczyną. Pierwsza i druga opcja to raczej drogi tylko asfaltowe z racji, że ja szosa a moja dziewczyna cross. Co do tras to różnorodność a jeśli chodzi o prędkości to jeśli chodzi o turystyczne wypady to okolice 15-19km/h maks a treningi 25 wzwyż. Wracam dopiero po długiej przerwie więc kokosów nie będzie jeśli chodzi o trening.
wojtek10611 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Napisano 19 Sierpnia 2015 Idealnie w centrum na drodze pomiędzy Zamościem a Szczebrzeszynem
life4club Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Tak trochę nie w temacie... byłem 2 tygodnie temu w Zamościu i zwiedzałem rowerem Roztocze Zamojskie, Zwierzyniec, Nielisz... super tam są tereny do jazdy, choć drogi mogłyby być nieco lepsze
wojtek10611 Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Napisano 20 Sierpnia 2015 Co prawda to prawda. Samochodem zjeździliśmy już sporo, w tym roku ja powróciłem do sportu a i mojej lubej zakupiliśmy porządny rower to czas zmienić środek transportu i zwiedzić to z innej perspektywy a z kimś zawsze raźniej
sebass52 Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 CześćDalej byłbyś chętny na jazdy wspólne?Mieszkam idelanioe między Zamościem a Szczebrzeszynem tak że do obu mam jakieś 7~8km więc jeśli byłbyś chętny to jak najbardziej.Ps.szosy nie mam ale górala.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.