Skocz do zawartości

[hamulec przedni] Avid Elixir 3 na części

djzatorze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam na sprzedaż hamulec z uszkodzoną klamką i przewodem hamulcowym; zacisk jest w 100% sprawny. Uszkodzenie wynika z zaliczenia dzwona w barierkę, uszkodzony jest jedynie gwint i obejma klamki oraz przewód jest zmiażdżony. Zatem wszelkie wnętrzności klamki są w porządku. Sprzedaję, gdyż nie chce mi się bawić w naprawę tego a mam już inny hamulec. Żeby przywrócić zestaw do działania trzeba by naprawić gwint, wymienić obejmę i przewód.

W zestawie klocki półmetaliczne Promax, wbrew pozorom niezłe. Zużyte w mniej niż 50%, mam je już długo i nie ścierają się zbyt szybko.

Na życzenie mogę dorzucić tarczę 160 mm G3CS, trochę już zużytą ale nie jest krzywa i w zasadzie działała dotąd bez zarzutu.

Aha, kolor klamki i zacisku to biały!

Zdjęcia dorzucę jutro, porobię je jak będzie jasno :)

Cena jaką proponuję to 40 zł + koszt przesyłki.

Napisano

Witaj 

interesuje mnie tylko jedna część z tego zestawu masz tu załącznik do mojego posta

http://www.forumrowerowe.org/topic/190524-avid-elixir-1/

Czekam na odpowiedź

Witam,

mam na sprzedaż hamulec z uszkodzoną klamką i przewodem hamulcowym; zacisk jest w 100% sprawny. Uszkodzenie wynika z zaliczenia dzwona w barierkę, uszkodzony jest jedynie gwint i obejma klamki oraz przewód jest zmiażdżony. Zatem wszelkie wnętrzności klamki są w porządku. Sprzedaję, gdyż nie chce mi się bawić w naprawę tego a mam już inny hamulec. Żeby przywrócić zestaw do działania trzeba by naprawić gwint, wymienić obejmę i przewód.

W zestawie klocki półmetaliczne Promax, wbrew pozorom niezłe. Zużyte w mniej niż 50%, mam je już długo i nie ścierają się zbyt szybko.

Na życzenie mogę dorzucić tarczę 160 mm G3CS, trochę już zużytą ale nie jest krzywa i w zasadzie działała dotąd bez zarzutu.

Aha, kolor klamki i zacisku to biały!

Zdjęcia dorzucę jutro, porobię je jak będzie jasno :)

Cena jaką proponuję to 40 zł + koszt przesyłki.

Napisano

A klocki będą pasowały do elixir 1??

To możemy się jakoś dogadać:)

rzuć jakąś propozycję

przesyłka pocztą priorytet polecony z bąbelkową kopertą myślę, że w 8 zł się zamkniesz?

Na 100% :)

grzesmenvok@wp.pl

masz mojego maila puścisz mi dane do przelewu

Napisano

Został zacisk oraz klamka. Zacisk 100% sprawny i kompletny, klamka posiada uszkodzony gwint od obejmy i połamaną obejmę. Są od tej obejmy obie śruby. W klamce nie ma już gumy-odgiętki przewodu.

25 zł za całość :)

Aha, za złotówkę dorzucam tarczę ze zdjęć w drugim poście.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Został zacisk oraz klamka. Zacisk 100% sprawny i kompletny, klamka posiada uszkodzony gwint od obejmy i połamaną obejmę. Są od tej obejmy obie śruby. W klamce nie ma już gumy-odgiętki przewodu.

25 zł za całość :)

Aha, za złotówkę dorzucam tarczę ze zdjęć w drugim poście.

Cholera zupełnie zapomniałem o Pańskiej ofercie, zwariowany czas mam w pracy.

Przepraszam za kłopot i zamieszanie, jeden z użytkowników forum zaproponował mi te gumowe osłonki za darmo więc sam Pan rozumie, przepraszam jeszcze raz.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...