lenoxs Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 wczoraj zamówiłem klamkomanetkę ST-EF29 (Altus/Acera). I dzisiaj przyszła mi przerzutka deore xt. Ale zauwarzyłem że ma odwrotną sprzężynę. Teraz nie wiem co robić bo na manetkach pisze 8 a jest 1 bieg i odwrotnie (wszystko jest odwrotnie). Nie wiem czy są manetki na odwrotnę sprężyne w automacie. Czy może można coś pogrzebać w manetce żeby pokazywało numerki normalnie. Proszę doradźcie mi co mam robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 skrocic podpis ;] a co do tematu nic zostaje sie przywyczaic ze jest na odwrot niz do tej pory , dzialac bedzie jak powinno , ja sie bardzo szybko przyzwyczailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 a nie ma jakiś manetek na taką sprężynę, albo nie można jakoś przestawić literki w manetce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Są klamkomanetki dual control. Przestawić nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Manetki Deore xt są na odwrotną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.