mihalp90 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Polecam film - praca wspomnianego amortyzatora po gruntownym serwisie Rower - 9.9kg, biker 84kg, Amortyzator 138psi https://www.youtube.com/watch?v=gzslgdN66Tc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seas Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Piękna praca amortyzatora! Jak zejdziesz roweru to mocno się podnosi. Lepsza praca niź mojego SR Suntour XCT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Widzę, że masz problemy z fizyką - amortyzator przy hamowaniu się ugina SAG 12mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seas Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 super sprzęt to jest 100mm amor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 SR Suntour XCT! Od tego"amortyzatora" każdy powietrzny amortyzator lepiej pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seas Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Co jaki czas trzeba serwisować amortyzator? One się psują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Co jaki czas trzeba serwisować amortyzator? Częstotliwość serwisu zależy od amortyzatora i terenu w którym się go używa. One się psują? Tak może się popsuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Jestem drugim właścicielem. Poprzedni właściciel zrobił na nim 8000km, serwis co roku. Serwis u mnie - olej+uszczelki+ gąbki wykonałem od razu po zakupie. Amortyzator nie ma luzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Bardzo dobra praca tego Recona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi