BartB90 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Cześć, Poszukuję 2 świateł pozycyjnych na przód: dla dziewczyny i dla mnie. Raczej nie śmigamy po nocach, ale zdarza się, że wycieczka nam się przedłuża i wracamy po zmroku. Chcę wydać maksymalnie 100zł (+-10%) na obie (po 50zł/szt.). Na tył zamówiłem 2x CATEYE TL-LD135-R Omni 3. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Przeczytaj ten temat. Masz tam sporo informacji o lampkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Jako pozycyjne to mały Blinder Knoga się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartB90 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Jako pozycyjne to mały Blinder Knoga się nadaje. Faktycznie bardzo fajna lampka, jednak cena ciut za wysoka (90zł), a czas świecenia w trybie ciągłym równy 2h to zdecydowanie za mało. Napisałem, że nie jeżdżę po nocach, ale kupując oświetlenie chcę mieć pewność, iż na dłuższy powrót po zmroku również wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.