rmn1 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Zna ktoś jakiś patent jak to połączyć? Jest trochę adapterów na necie, ale nic do takiego połączenia nie znalazłem. m615 obsługuje i-spec, ale manetki nie. Myślałem juz o adapterkach ispec od m780, i przykręceniu ich jakoś do tych moich manetek. Od góry, pod dekielkiem manetki mają na środku metalowy element, pewnie gniazdo w którym kręci sie oś manetki. Ten element ma otwór bez gwintu, można by tam wkleić jakiś gwintowany pręt (śrubkę zez łba) i skręcić potem z adapterem m780 i-spec... A może jest inny sposób? m780 nie chcę, bo nie chcę 10s (miana łańcuch, kasety i manetek) - nie widzę potrzeby. Akierownica by się uprościła gdybym zmontował to na jednej obejmie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Manetki 770 raczej na 100% obsługuja i-speca tylko nie wiem którego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 No właśnie na pewno nie:/ m780 owszem. Juz przeszukałem internet i nic nie mogę znalesc. Podoba mi sie kierownica jak jest. Jednej obejmie;) Wiem mało to istotne, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi