Markovsky Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam Mam 15 lat, 178cm wzrostu i wage 56kg. Odkad pamietam kazdy mi mowi zebym przytyl.Staram sie i jem coraz wiecej, ale dalej tyle waze. Moje przykladowe posilki to np. sniadanie : Tosty z sere/szynka i cebula , Parowka + 1/2 duze bulki, pozniej np jablko czy cos , na obiad to co mama ugotuje : zawsze jest to zupa + 2danie. Podwieczorek to np lody, owoc, jogurt itp. Na kolacje czasem makaron, ryz,a tak to jakas najprostsza kanapka. Myslicie ze to co jem ew. 2x wystarczy zeby nabrac troche masy ? Dzieki za pomoc. Aha, robie na rowerze jakies 150-200km/tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian0630 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Sprawdzaj co tydzień wagę czy rośnie czy maleje. Jak stoi w miejscu więcej kcal jak rośnie to jedz tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.