Kalahari Napisano 16 Sierpnia 2015 Napisano 16 Sierpnia 2015 Witam, Posiadam ramę karbonowa ( nie wiem czy to jest ważne, ale wole napisać) na której złoże rower. Do tego posiadam amortyzator przedni FOX 32 z rurą sterową 1 1/8" . Średnica wewnętrzna główki ramy na dole jak i u góry wynosi 50,05 mm, jest to rama pod stery półzintegrowane, i tutaj pojawia się problem z doborem sterów do tej ramy aby zamontować dany amortyzator. Pytanie: Czy moja rama posiada rozmiar sterów 1 1/2"? Jesli tak, czy istnieją jakieś stery redukujące, abym mógł założyć tradycyjny widelec z rurą 1 1/8" ( widziałem redukcję do ram z głowką zwężaną, a ja mam na całej długości jednakową średnice) Mam nadzięję, że umieściłem wszystkie potrzebne dane. Dziękuje za pomoc.
Kalahari Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Napisano 17 Sierpnia 2015 Znalazłem takie wymiary sterów ale nie ma tam mojego. http://www.kochamrowery.pl/2013/01/stery-rowerowe-jakie-wybrac-jakich.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.