krzysrg Napisano 16 Sierpnia 2015 Napisano 16 Sierpnia 2015 Witam,Poszukuję odpowiedniego roweru z wymienionego przedziału cenowego. Wolny czas spędzam dość aktywnie, jeżdżę na rowerze po terenie leśnym, sporo w nim wzniesień, jednak po mieście też sporo jeżdżę.Jestem mężczyzną, dosyć umięśnionym (zapaśnik), jaki rozmiar kół byłby najbardziej optytmalny, bo prawda jest taka, ze im większe koła tym gorszy osprzęt...Wzrost: 177cmWaga: 82kgNoga: 84cmSpecjalna zachcianka to amortyzator obowiązkowo Rock Shox, ze względu, na części zamienne.Mam pytanie czy opłaca się teraz kupywać rower czy może poczekać trochę. W grę w chodzi tylko nówka, niekoniecznie z 2015 roku.Jakie polecacie zapięcia rowerowe do 200 zł? Myślałem nad jakimś U-lockiem lub łańcuchem od Kryptonite/Abus-a.
jackon15 Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Moim zdaniem najlepsze ceny zaczynają się średnio od końca września. Czasami to nawet -30% W tym przedziale cenowym jeszcze króluje Suntour, ale w przecenach na pewno coś z RS znajdziesz. Wybór jest duży. Każdy Ci zaproponuje to co sam ostatnio kupił....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.