Tsuchikage Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 A czy przez to jest zla? Nic nie płaciłem, ukradłem co to ma do tematu?
B_art Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Niby nic, ale do takiej "maszyny" kola za 700pln? lol Proponuje zakup calej grupy Shimano XT, bedzie mocno niefabrycznie
Tsuchikage Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Moja kasa, wiec nie wiem co cie tak boli w tych kolach za 800 do roweru za 500. A takie "dowcipne" rady to sobie możesz dawać żonie albo mężowi a nie spamować w moim temacie.
B_art Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Zapewniam Cie, ze nic mnie nie "boli" Od czasu do czasu fajnie poczytac o takich swietnych pomyslach. Kupic slaby, zuzyty rower sprzed dekady i pakowac w niego kase. Rozumiem, ze swietnie Ci sie na poprzednim jezdzilo i masz sentyment... Za pieniadze ktore wydales i chcesz wydac na modernizacje moglbys miec porzadny, nowy rower z gwarancja. No ale tak jak piszesz - twoja kasa. Z takim podejsciem i odzywkam... do piaskownicy
Tsuchikage Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Ten temat nie jest o kupnie nowego roweru tylko o pakowaniu kasy w "zabytkowego grata" więc ile razy mam cie jeszcze prosić abyś przestał spamować w moim temacie?Znajdź sobie inny albo załóż własny. A do piaskownicy to możesz wysyłać swojego faceta.
Root Admin Mieciu Napisano 6 Września 2015 Root Admin Napisano 6 Września 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.