karep Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Hej, Jakiś czas temu widziałem u przypadkowo spotkanego rowerzysty osłonę vel. błotnik tylnego koła, który chronił tylko jakby dolną cześć sztycy ramy, linkę i przerzutkę przód. Żałuję, że nie podpytałem o to coś, bo sam nigdzie nie mogę natrafić na ten gadżet. Niezbyt dobrze się przyjrzałem nawet, gdyż liczyłem, że odnajde info w necie. Może ktoś z czytających mój post kojarzy, czego szukam i podpowie. Z góry dziękuję. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Bender Fender, Race Fender itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karep Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Ok. Thx. Z tego co na razie widze (w telefonie), to bardziej znana przednia osłona amora (np. Marsh Guard) jest po prostu adaptowalna do tyłu... Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Tak, jeśli chcesz to zrobić po taniości to tutaj znajdziesz szablon http://www.forumrowerowe.org/topic/160037-diy-projekt-taniego-blotnika-rowerowego/ fajnie wychodzi z cienkiej płyty hips Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 W Decathlonie,można kupić te wynalazki, w stosunkowo przyzwoitej cenie: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karep Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Wow! Dzięki za link - ciekawy temat. Juz kiedyś przymierzałem te w decathlonie i tylko ten na ramę mi podpasował. Swoją drogą jest spoko. Demontowalny, na rzep, trochę chroni korbę od błota. Nie pomyślałem wtedy, żeby przymierzyć przedni do tyłu. Przy odrobinie czasu postaram się coś wyrzeźbić z podrzuconego linku lub zmodyfikowac te gotowce z decathlonu, jeśli dałoby radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.