LadyKiller Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Jak zapleść koło na 4 krzyże od korony i radial z drugiej? Nigdzie nie mogę znaleźć żadnego filmiku ani wzmianki na temat tego zaplotu na forum, ani w googlach.
MMMAAACCC7 Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 normalnie.. zaczynasz od 4 krzyży, a potem lecisz z radialką..zaplot jak każdy inny, raz szprycha z lewej, raz z prawej...
LadyKiller Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Napisano 15 Sierpnia 2015 czyli mam zapleść najpierw całą prawą strone na 4 krzyże a potem słoneczko z drugiej? z tego co widziałem na yt jak zaplatają koła to z obu stron na bieżąco zaplatająa co do 4 krzyży to nad 3 szprychami i pod czwartą?
MMMAAACCC7 Napisano 16 Sierpnia 2015 Napisano 16 Sierpnia 2015 zależy jak zaplatasz, ja, z racji leworęczności, zaplatam tak, że wychodzi mi pod 3 i nad 4 (no ale wiadomo, na to samo wychodzi)jedni zaplatają od razu całe koło, ja preferuję starą szkołę, wpierw jedna strona, potem druga strona, trudniej o błąd
dawid Napisano 16 Sierpnia 2015 Napisano 16 Sierpnia 2015 Tylko jak zapleciesz 4 krzyze i pozniej radial bedziesz chcial miec z lebkami szprychy na zewnatrz kolnierza to umordujesz sie z przepychaniem szprych
MMMAAACCC7 Napisano 16 Sierpnia 2015 Napisano 16 Sierpnia 2015 trafne spostrzeżenie, kwestia tego jakiego kształtu mniej więcej są otwory w pieście
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.