taki_napis Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam, szukam ludzi w Białymstoku do wspólnych wypadów szosą w tempie dla początkujących ok 30km/h
DxoxiJ Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 gdybym miał szosę mógłbym jeździć, ale niestety nie posiadam :/
taki_napis Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Napisano 15 Sierpnia 2015 gdybym miał szosę mógłbym jeździć, ale niestety nie posiadam :/ Oczywiście to nie musi być szosa. Docelowo jednak chciałbym podnosić tempo.
DxoxiJ Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Średnią 30 km/h na rowerze MTB, który ma koła 26" dość trudno by było utrzymać przez długi czas
przemokolarz Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 https://www.facebook.com/groups/240392239467813/ szukaj tutaj
KasA Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 Witam. Interesują mnie wypady typu niedziela MTB raczej amatorsko np. Góry Krzemienne trasy. Cos w stylu zebrania grupy ludzi w niedziele. Obiadek jakaś kiszka , pyzy w Supraslu. Spedzenie dnia na szlakach w lesie w puszczy. Czy ktoś może cos takiego organizuje? Mam swoje lata ale we dwóch zero frajdy z takiej jazdy. Nie sam napęd w rowerze daje satyswakcje z obcowania z naturą. Ludzie tworza niepowtarzalny klimat. W Supraslu jest tyle możliwości jazdy na MTB ze nie warto pchac się na siłe dalej. Fakt można tam dostać się autem albo droga rowerowa z Białego ok 20 km. Liczy się jednak efekt końcowy. W ta niedziele 13 września pogoda ma być ok 20 stopni. Jeżeli nikt nie organizuje takich wypraw to może jednak znajdzie się chętny. Ja 2 osoby już mam. Mysle o czyms w stylu start 9-10 trasa jakies 20-40 km bez spiny , obiad w Supraslu. Może jakies piwko. I powtórka. Zjazd ok 15-17 w zaleznosci od nastawienia i pogody. youtube.com/watch?v=Fzu_8DF6X9Y
DxoxiJ Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 W tą niedzielę to raczej ciężko będzie kogoś znaleźć bo w Supraślu będzie jeden z serii Maratonów Kresowych http://maratonykresowe.pl/?page_id=2346 , a poza tym w tą niedzielę może to utrudniać jazdę dla zawodników
KasA Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 Dzieki za info. Może da się przyjemne z pożytecznym połaczyc. Zawsze można popatrzeć na zawodowców, obejrzeć trase. Swoje kmtry można zrobić gdzies obok. Niemniej to miły nowy atrakcyjny, godny zaakceptowania aspekt miłego spędzenia dnia.
DxoxiJ Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 Tam nie ma zawodowców,którzy żyją z tego, polecam wziąć udział w maratonie, ja jeżdżę w nich od tego roku i jestem zadowolony.
KasA Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 W tym roku zaczynało nas jeździć 8. Mamy od 30-45 lat. Na dzień dzisiejszy zostało nas 2. Robimy co 2-3 dzień po 25 km Las pietrasze. W weekendy cos ok 40-70 z przestojami. Może w przyszłym roku się odważe. Póki co raczej szukamy grupy z która w niedziele da się posmigac gdzieś bardziej rekreacyjnie. Nic nie poradzę na to ze ludzie kupuja górale za 3 tys żeby jeździć po dróżkach rowerowych. Dlatego tez ciężko namówić kogos żeby popedałował w las. Niemniej dzięki za propozycje.
DxoxiJ Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 A jaka średnia prędkość? Bo może bym skoczył z waszą grupą któregoś razu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.