Skocz do zawartości

[Wyprawa] nad Bałtyk

LukeM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,

Wybieram się w sierpniu nad morze Bałtyckie, jestem z Łaziskg Górnych (16km na pd od Katowic), i szukam osób chętnych, wiek i płeć bez znaczenia. Termin mam elastyczny sierpien - wrzesien, tempo normalne bez szalenstw. Mam 28l.

Napisano

A moge nawet wzloz wybrzeza sie wybrac, mam czas do pazdziernika wiec nie widze problemu

co do trasy i terminu to jestem otwarty na propozycje

Napisano

ooo to fajnie, planuję spac pod namiotem, no chyba że będzie mega ulewa to wtedy jakąś kwaterę sie poszuka. W planach mam również przejazd wzdłóż wybrzeża, i czy warto jechać plażą czy może drogą najbliższą morzu.

pozdrawiam

Napisano

Nie wiem dokladnie co z moimi planami urlopowymi ale 1 z opcji to przejechanie wlasnie wybrzeza calego konczac na mazurach tzw trasa rowerowa r10. Termin chyba by odpowiadal no od 7 wrzesnia. Spokojniej j ciut chlodniej. Jednak na sam dojazd nad morze raczej czasu by braklo.no ja jestem z katowic. Choc chyba wolalbym pociagiem dojechać i skupic sie na tamtrjszych trasach

Napisano

Hej, 3 tygodnie temu zrobiłem tę trasę (świnoujście-hel-krynica morska-elbląg). Na początku (tak do ustki) szlak jest dobrze oznakowany ale potem to jest dooopa. Prowadzi przez piachy bagna etc. W samym 3mieście miałem kłopot z jego znaleźeniem. Potem zamienił się na jakoś R1 czy coś. Ale wyprawę miło wspominam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...