Skocz do zawartości

[Garmin Edge 500] Ekranik.. ?

cinek1987cinek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jakiś czas temu zwróciłem uwagę na ekranik Edge500. Nie wiem czy tak miałem od początku - a chyba nie - ale z prawej i lewej stronie ekranu od wewnątrz coś jakby wyszło ... dziwnie to wygląda ;/ generalnie wszystko działa. Przy podświetleniu w ciemności te boczne ścianki ekranu nie są proste tylko takie jakby ugięte... co się mogło stać? Jakieś uszczelnienie wyszło ? Co myślicie?

26ea17ed.jpg

b26abb25.jpg

czy może odesłać na gwarancję albo samemu się pobawić... ?
W zasadzie nic trudnego naprawić, ale ja bym odesłał, bo jeżeli raz się zdarzyło, to oznacza, że jest możliwość powtórki. Kolejna sprawa, to zawsze przy otwieraniu elektroniki, jeżeli się nie zna obudowy, zostają ślady, bo nigdy nie wiesz czy to co ją trzyma to zatrzask, czy ukryta śrubka. Wyobraź sobie sytuację gdy nagle masz usterkę podchodzącą pod gwarancję ale na obudowie są ślady siłowego otwarcia? W takiej sytuacji sam będziesz sobie winny.

• 5 miesięcy temu...

Dzięki za otwarcie.

Nawiazując do mojego tematu i problemu. Odesłałem Garmina na serwis.

Po 10 dniach roboczych przyszła paczka. Nie naprawili mi tego. Dostałem nowego Garmina od Garmin Polska.

Dziwne, bo znajomemu zrobiło się to samo. Naprawa zajęła mu 10 minut :P

No cóż, ważne aby działał :)

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...