cinek1987cinek Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam. Jakiś czas temu zwróciłem uwagę na ekranik Edge500. Nie wiem czy tak miałem od początku - a chyba nie - ale z prawej i lewej stronie ekranu od wewnątrz coś jakby wyszło ... dziwnie to wygląda ;/ generalnie wszystko działa. Przy podświetleniu w ciemności te boczne ścianki ekranu nie są proste tylko takie jakby ugięte... co się mogło stać? Jakieś uszczelnienie wyszło ? Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Nikt nie miał takiej sytuacji? Nikt, nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Miałem w starej komórce jak kolejny raz spadła. Wygląda to na uszczelnienie lub element mocujący ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Pytanie czy na razie się tym nie przejmować i poczekać do końca sezonu bo w sumie wszystko działa... czy może odesłać na gwarancję albo samemu się pobawić... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 czy może odesłać na gwarancję albo samemu się pobawić... ? W zasadzie nic trudnego naprawić, ale ja bym odesłał, bo jeżeli raz się zdarzyło, to oznacza, że jest możliwość powtórki. Kolejna sprawa, to zawsze przy otwieraniu elektroniki, jeżeli się nie zna obudowy, zostają ślady, bo nigdy nie wiesz czy to co ją trzyma to zatrzask, czy ukryta śrubka. Wyobraź sobie sytuację gdy nagle masz usterkę podchodzącą pod gwarancję ale na obudowie są ślady siłowego otwarcia? W takiej sytuacji sam będziesz sobie winny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Dzięki. Po sezonie odeślę na gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Otwieram na prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Dzięki za otwarcie. Nawiazując do mojego tematu i problemu. Odesłałem Garmina na serwis. Po 10 dniach roboczych przyszła paczka. Nie naprawili mi tego. Dostałem nowego Garmina od Garmin Polska. Dziwne, bo znajomemu zrobiło się to samo. Naprawa zajęła mu 10 minut No cóż, ważne aby działał Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Powód wymiany: rozszczelnienie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.