bartix1990 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam ! Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem szosy Kross Vento 1.0 Co zauważyłem po dzisiejszym treningu ? Odprysk, pęknięcie...sam nie umiem tego nazwać. Jest to coś poważnego ? Spotkał się ktoś z takim czymś może :-) Znajduje się ono pod przednią zębatką i wygląda jakby od uderzenia (łańcucha???) PS. Niestety nie mogłem zrobić lepszego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Przecież na tym zdjęciu nic prawie że nie widać... mało prawdopodobne żeby rama ci w tym miejscu strzeliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 A to nie jest naklejka? Edit:Chyba nie. Rysa na lakierze chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Najprawdopodobniej zdrapka od uderzenia łańcucha. Nie spadł Ci łańcuch w trakcie jazdy, zakleszczając się w tym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Za pół roku pojawi się jeszcze kilka takich odprysków i przestaniesz się tym przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelj5 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Uszkodzenie wygląda na powierzchniowe, obtłuczona, lub starta farba. Też obstawiam, że spadł Ci łańcuch. Nie masz się czym przejmować. To tylko kosmetyka i w żaden sposób nie obniża wytrzymałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartix1990 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tak też myślałem, lecz wolałem się upewnić :-D Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.