krisek96 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam mam zamiar na dniach niedziela lub poniedziałek. Wyruszyć z rowerem sakwami namiotem gdzieś Niewiem wsiadam w pociąg lub 2 i jadę gdzieś a potem jeżdżę rowerem. Może niemcy może litwa a może zostanę w kraju. Wyprawa maks do 30 sierpnia bądź jak skończą się fundusze. Jest może ktoś zainteresowany na takie coś lub ma jakiś pomysł chciałby się podzielić albo zaproponować wycieczkę jestem otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HugoStiglitz Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Hej, mnie robota nie puści ale ten plan brzmi ciekawie! A jak by Ci się chciało po powrocie napisz jakieś streszczenie podróży ok? Coś np dokąd pociągiem, za ile bilet, ile km w jaki dzień, gdzie można się było wyspać, a skąd Cie przegonili itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisek96 Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Spoko napisze Jadę do Katowic rowerem tam pakuje się w Pendolino bilet 30zł + 9 rower i jade do Warszawy i stamtąd przez Białystok do Wilna i potem wracam do Polski i będę jeździł po polsce. Chciałem jeszcze Berlin zaliczyc ale bym się tam nie dogadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HugoStiglitz Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 spoko, plan ambitny. Białystok warty zobaczenia na pewno - ja nie byłem jeszcze. Po litewsku You speaking?Bo w berlinie może i nie było by problemów... http://mistrzowie.org/639606/Sklep-w-Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisek96 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Haha po litewski niestety nie ale coś Angielskiego znam a W Wilnie maam nocleg od znajomego Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.