siemalysy Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Ze względu na brak odpowiedzi pod moim postem piszę znowu Dziś po 3 tygodniach odebrałem rower z serwisu. Plan był taki, że rower zostawiłem na wymianę sterów, a przy okazji serwis miał się przyjrzeć i przysłuchać tym dziwnym dźwiękom wydawanym przez koło. Po kilku dniach chłopaki z serwisu stwierdzili, że najrozsądniej będzie to koło wysłać na reklamację. Nie minęły dwa tygodnie i Harfa Haryson uznał reklamację. Mało tego dostałem nowe koło. A żeby było ciekawiej nie mieli CrossOne i przysłali CrossRide Dziś odebrałem rower z nowym kołem. Cisza, nic nie strzela. Bębenek jedynie jest troszkę głośniejszy ale dźwięk jest miły dla ucha. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony takim rozwiązaniem. Pozdro
radomir82 Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Klasyczny problem tańszych kół Mavica pod hamulce tarczowe, tak jak ktoś napisał wcześniej, problemem jest korpus piasty składający się z 3 części który potrafi się rozkleić. Pomaga tylko wymiana koła/piasty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.