seba1121 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 witam mam pytanie co do tego zestawu ktos moze mi napisac opinie jak sprawdza sie tow trasie ? http://archiwum.allegro.pl/oferta/meskie-spodenki-rowerowe-3w1-4f-rsm003-l14-rozm-l-i5163959513.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 @@seba1121, Ja mam takie spodenki i moge je polecic. Wklada jest jak dla mnie bardzo przyjemna, a jestem wrazliwy na mocno przylegajace materialy, nigdy nie chodze np. w "kalesonach" Po roku uzywania zero problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba1121 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 i nic nie poobcierałeś się ? bo gdzieś czytałem ze koleś się po obcierał na pierwszej jeździe czy prałeś je od razu jak kupiłeś ? właśnie bym kupli je sobie bo ciągle upały a w dresie za gorąco a wkładke jaka masz czarna czy niebieska bo widze sa dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Hm do tej pory nie mialem zadnych kwiatkow z ta wkladka, jak dla mnie calkiem wporzadku, co do koloru wkladki to mam niebieska. Nie pralem, kupilem i jezdzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.