KozaczekSmutaczek Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 siema mam rower kross big black 2 nie znam sie na tym wieć was sie oto pytam czy ten amortyzator bedzie pasowac to tego rowerku _Amortyzator Raidon XC RL-R 29" 100mm, manetka, czrny . z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) To ten rower? Jeśli tak to będzie pasował. Tutaj masz taniej i prawdopodobnie dostępny od ręki a nie na za 10dni. Pogadaj z forumowiczem @@ACTIVIA, to jego sklep. W przypadku wymiany amortyzatora musisz kupić jeszcze hamulec tarczowy np taki i wymienić koło/piastę ' Ps. Popraw temat [] Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaczekSmutaczek Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 tak to ten rower . czy mozesz mi polecic jakiegos amorka na hamulce szczękowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nowego już raczej nie kupisz a o używkę 29 może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapt0r Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tutaj sprawa ma się różnie. Ponieważ, chcesz amortyzator z średniej półki, które już nie posiadają możliwości montażu do nich hamulców typu V-brake, czyli takich jakie masz Ty. Jeżeli chcesz mieć koniecznie te hamulce, to poszukaj innego amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaczekSmutaczek Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 ale może mi ktoś dać link do takiego amorka bo ja nic znaleźć nie umiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Na allegro są aż 2szt na v-breke http://allegro.pl/amortyzatory-przednie-16695?a_enum%5B127949%5D%5B3%5D=3&a_enum%5B127953%5D%5B1%5D=1&a_enum%5B127952%5D%5B1%5D=1&a_enum%5B127951%5D%5B2%5D=2 Lepiej kup jakiś używane hamulce hydrauliczne i koło będziesz miał znacznie większy wybór dobrych amortyzatorów Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapt0r Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 ale może mi ktoś dać link do takiego amorka bo ja nic znaleźć nie umiem :/ Dużo lepiej, jak zainwestujesz w hamulce hydrauliczne. Dlaczego? Wiem co mówię. Hamulce typu V-Breke są dobre, proste w naprawie, wymianie i działaniu.. Lecz nie tak skuteczne jak hydrauliczne. Dzięki nim, możesz jechać szybciej w terenie, a pewność, że nie zawiodą masz większą od tych szczękowych. Jednak hydrauliczne mają swoją wadę. Cena i ich serwis. Trzeba pamiętać, że należy je odpowietrzać, w przypadku zdjęcia koła należy uważać aby nie nacisnąć klamki hamulca bo ci się hamulec zapowietrzy.. To takie niby pierdoły, ale to dodatkowe koszty i stracony czas. Nic nie jest idealne. Ale pomimo wad, polecam Ci hamulce hydrauliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaczekSmutaczek Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 dzięki wszystkim za pomoc kupie te Spinner AERIS 29er AIR Black i White pod V'ki . bo jak chce pod tarcze to musze miec na pewno ponad 1000 zl a moge wydax max 700 Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Inwestycja w spinnera to zły pomysł , pracą nie zachwyca , jakością uszczelek kurzowych i wykonania także . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi