magura Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam ponownie po długiej przerwie. Ostatnio podobne zapytanie formułowaniem przy okazji mojego wypadu do Krynicy (wspomnienia i opisy tutaj http://www.forumrowerowe.org/index.php?/topic/140324-%5BKrynica%5D-Trasy-z-przyczepk%C4%85-fotelikiem-w-okolicy/page__view__findpost__p__1313454. Tym razem przy okazji kolejnego turnusu rehabilitacyjnego syna wylądowałem z nim w Lądku Zdroju i aż oponki nas świerzbią by mocniej poeksplorować okolicę. Ponieważ mamy ze sobą dwa zestawy (przyczepkę jak ostatnio i Weehoo - to też dołączany zaprzęg ale jednośladowy i z własnym napędem) dlatego mam nadzieję mocniej pokręcić w okolicy. Czas dostępny: ok 4-5h max Co polecacie w okolicy? Przypomnę - w naszym przypadku asfalt to ostateczność na dojazdach, głownie chodzi o jazdę w terenie i nie boimy sie podjeżdżać choć zaprzęg ma też i swoje ograniczenia tak w górę jak i w dół :-/ Najchętniej nie ruszałbym auta i startował z Lądka ale w ostateczności też możemy podjechać (zastanawiałem sie nawet czy bylibyśmy pierwszym takim zaprzęgiem na Rychlebach hyhy ale wolałbym jednak nie przesadzić i pozostać poza bikeparkowym szlakiem [emoji6]) Będziemy niezmiernie zobowiązani za wszelkie sugestie. Dziś zaliczyliśmy tylko szybki rekonesans po Lądku bo miasteczko też było nam nieznane.
Nastar Napisano 16 Sierpnia 2015 Napisano 16 Sierpnia 2015 na Rychlebach trasa Wzdłuż Potoku chyba byłaby do zrobienia Twoim zestawem...:-)
magura Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Napisano 17 Sierpnia 2015 Jak Jesenikami nie będą tak walić burze i deszcze popołudniami to nad tym tez myśle. Na razie mamy za sobą kilka ciekawych tras, glownie bite znakowane bo tak łatwiej i szybciej ale nie tylko. Pózniej postaram sie wszystko spisać. W zeszłym tygodniu start tylko z Lądka, teraz chyba trzeba się będzie ruszyć na południe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.