GoldenRC Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam, ostatnio przymierzam się do kupna nóżki rowerowej. Mam rower MTB na kołach 26. Znalazłem ostatnio jedną jednak sprzedawca dodał że nie pasuje do mojego roweru (kumpel ma podobny rower i mu pasuje(ja mam krossa hexagona x7 a on x2)). Roweru nie używam raczej do zjazdów po lesie tylko do jazdy z reguły asfaltowych/szutrowych drogach . Podacie jakieś konkretne modele nóżek(nie chodzi mi o te montowane na końcu tylnych widełek, ponieważ wg mnie strasznie oszpecają rower), ew. jakiś patent na zamontowanie nóżki pod ramę MTB. Ps. Budżet to max 60zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nóżka w MTB? Herezja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Masz tarczę z tyłu? http://www.cyklotur.com/akcesoria/podporki-rowerowe/p,podporka-uniwersalna-czarna-24-26-28-de-one,205961.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenRC Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tak, jest tarcza z tyłu. @Cervandes mi owa jest potrzebna, a nie jeżdzę po terenach z wielkimi dziurami (tylko drogami główn. najczęściej) więc nie będzie mi ona jakoś bardzo przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.