nogger Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Cześć ludzie, czy ktoś ma porównanie spodni z Deca - seria najwyższa czyli 700 do spodni Odlo? Warto dopłacać do "szwajcarów"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mam porównanie z vitesse jak Cię interesuje. W sensie nie ma porównania . Warto dopłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ale konkretnie które Odlo? Bo są modele niskie i wysokie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogger Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Odlo flash x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Cześć ludzie, czy ktoś ma porównanie spodni z Deca - seria najwyższa czyli 700 do spodni Odlo? Warto dopłacać do "szwajcarów"?Używam Odlo - mam 4 pary spodni rowerowych i na zimę, i na lato - mogę tylko napisać, że warto. Mam też kurtki, t-shirty, bieliznę i ciągle warto. Mam też czapkę i warto. W sensie zainwestowania w jakość rzeczy Odlo warto. Ale to nie jest tak, że wszystko będzie dla Ciebie ok. Też nie zawsze "wyższy" model oznacza, że to, ogólnie, większy komfort. To jest sprawa indywidualna. Niestety, nie używałam ubrań z D. Nie potrafię porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Odzież rowerowa Odlo to taka solidna średnia. Jeśli to jest taka wkładka: http://www.bike-discount.de/media/org/orgb_O/orgid_332/thumbs/58651_337672.jpg to używałem jej i jest mniej więcej na poziomie serii 700 Decathlonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogger Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Izka - dzięki za opinie Darek14 - to nie jest ta wkładka, w modelu flash x jest wkładka w kolorze szarym. Nigdzie nie mogę znaleźć jej zdjęcia. Jest tylko info że density = 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.