cinek1987cinek Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam. Mam pytanie do posiadaczy Garminów no i może tych co ich nie mają a ogarniają temat. Od jakiegoś czasu pojawia mi się aktualizacja na Garmin Connect i nie mam pojęcia co to i jak to zaktualizować - daję synchronizację, i niby wszystko aktualne a to dalej zostaje.... Ktoś coś? Screen z Connect: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Masz zamiar zmieniać strefę czasową na inną niż ta w której leży Polska? Jeśli nie to daj sobie spokój z aktualizowaniem tego. Mi przeszło w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jepek Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mam coś podobnego, u mnie dotyczy to wersji językowych. W żaden sposób nie jestem w stanie się tego pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ok, dzięki. Dam sobie spokój z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Ja bawiłem się w aktualizację przez GarminExpress. Tak czy inaczej największym mankamentem jest bardzo wolny transfer po usb. Oprogramowanie jeszcze ujdzie ale wgrać 5GB map, to zabawa na cały dzień. Żałują kilku $ na porządny kontroler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.