1kuba993 Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam, jak w temacie chcialbym zmienic opony i potrzebuje porady. Poprzednie oponki to Michelin City Protek Plus- chce cos podobnego. Rozmiar opon 37-622 (700x35c) cena +/-150 zl za 2 sztuki. Najbardziej zalezy mi na jak najmniejszych oporach toczenia, ma to byc opona szybka z przeznaczeniem w 95% do asfaltu, pozostale 5% zwirowe drogi utwardzone.Oprocz tego obowiazkowo solidne wkladki antyprzebiciowe oraz dobrze by vylo pasek refleksyjny. Im oponki toleruje wyzsze cisnienie tym lepiej.Prosze o pomoc, mile widziane wszystkie rady PS. Preferuje opony tylko solidnych producentow. Ostatecznie wyglada to tak: /mysle iz nie znajde niczego lepszego w podanym przedziale cenowym, +/- 150 zl./ Wyvor padl na drutowane gdyz zwijane przekraczaja budzet/, oto nad czym sie zastanawiam: Schwalbe-Marathon Racer Performance Reflex Opona drutowa 28 x 1.35 - Internetowy Sklep Rowerowy | RowerTour.com | RowerTour | Shimano | Suntour | CROSSO | ERGON | EXTRAWHEEL | TOPEAK | TUBUS | Schwalbe | Kenda | Merida | 661 SIXSIXONE | TRIGON | Continental Town Ride Reflex - 28 x 1 3/8 37-622 Opona CONTINENTAL City Ride II Reflex 700x32C drutówka - Bikestacja.pl Schwalbe Marathon Mondial 28 x 1.4 (37-622) - RoweryStylowe.pl Schwalbe Citizen HS 416 / 28 x 1.4 (37-622) - RoweryStylowe.pl MAXXIS OVERDRIVE EXCEL 700x35C odblask - MaxxOponyRowerowe OPONA CONTINENTAL SPORT CONTACT II 37-622 czarna, drutowana, 520g, Trekking Sporo sie nazbieralo jednak nie jestem przekonany do zadnej w 100%, napisze jeszcze raz iz najbardziej zalezy mi na jak najmniejszych oporach toczenia oraz wadze oponek. Ktora bedzie najkorzystniejsza z podanych ? Z gory dziekuje za podpowiedzi.
1kuba993 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Napisano 10 Sierpnia 2015 Wystarczajaco, jak na razie tydzien czekam na doradzenie i jestem ciagle w tym samym punkcie. Widze iz jednym sie odpowiada,a innych ma sie gdzies. Doczekam sie KONKRETNYCH odpowiedzi jak w innych watkach? Duzo jest tu specjalistow,a nikt nie chce napisac paru zdan,ktore vy wszystko rozjasnily;/ Zapraszam do podzielenia sie wiedza, mam nadzieje i dziekuje.
lukaorlov Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisano 10 Sierpnia 2015 takich tematów jest sporo, więc poczytaj i będziesz wszystko wiedział.
1kuba993 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Napisano 10 Sierpnia 2015 Ok z tym,ze nie moge ich znalezc w archwium. Podesle ktos przydatne linki?
lukaorlov Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisano 10 Sierpnia 2015 to nie szukaj w archwium tylko w tym dziale forum.
Mod Team Pixon Napisano 11 Sierpnia 2015 Mod Team Napisano 11 Sierpnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.