Skocz do zawartości

[rama] Pęknięcie czy wada lakieru?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

To pęknięcie jest bardzo dziwne, obstawiam wadę produktu. Dziwne ze powstało po obu stronach ... trzeba by majstra od metali i spawania zapytać czemu to tak a nie inaczej.

Napisano

Pewnie peklo (geometria ramy tak wymusila) ze sztyca pracowała "do tyłu", wiekszy nacisk i są tego efekty.

Tak czy inaczej musiało być bardzo duze uderzenie d........ inaczej tego nie widze ze tak wyrwalo.

Jak jest gwarancja to warto zareklamowac jak na lucie peka to cos z technologia nie jest tak.

Napisano

jest koles w Wawie ktory to ogarnie mi przedluzyl zywotnosc ramy o 1, 5 roku koszt okolo100 PLN, ale nie wiem czy warto. Ja sie bawilem bo mialem droga rame

Napisano

Jak i tak będziesz miał inną nową ramę to co Ci szkodzi spróbować reklamacji z tą.

Jak Ci ją uznają i wymienią to po prostu ją sprzedasz i tyle.

Napisano

Ze spawaniem jest jak z loteria czasem trzyma dlugo czasam peknie jak tylko wsiadziesz wiec zalozenie jest dobre zeby nie spawac jak nowa rame mozna miec za kilkaset PLN.

Ja chyba nie mialbym sumienia sprzedac komus peknieta rame chyabze bylby tego swiadomy ze taka kupuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...