Mod Team Puklus Napisano 3 Września 2015 Mod Team Napisano 3 Września 2015 To pęknięcie jest bardzo dziwne, obstawiam wadę produktu. Dziwne ze powstało po obu stronach ... trzeba by majstra od metali i spawania zapytać czemu to tak a nie inaczej.
swimfan Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Pewnie peklo (geometria ramy tak wymusila) ze sztyca pracowała "do tyłu", wiekszy nacisk i są tego efekty. Tak czy inaczej musiało być bardzo duze uderzenie d........ inaczej tego nie widze ze tak wyrwalo. Jak jest gwarancja to warto zareklamowac jak na lucie peka to cos z technologia nie jest tak.
venom2000 Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Z gwarancją daję sobie spokój,nowa rama zamówiona
swimfan Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 jest koles w Wawie ktory to ogarnie mi przedluzyl zywotnosc ramy o 1, 5 roku koszt okolo100 PLN, ale nie wiem czy warto. Ja sie bawilem bo mialem droga rame
venom2000 Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Nie chcę się bawić w żadne gwarancje,zwroty,lutowania itp. biorę jedynie nową ramę
Hanzo Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Jak i tak będziesz miał inną nową ramę to co Ci szkodzi spróbować reklamacji z tą. Jak Ci ją uznają i wymienią to po prostu ją sprzedasz i tyle.
venom2000 Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Dobra Konradzie przekonałeś mnie dojdzie nowa rama poskładam grata a tamtą wyślę na reklamację i zobaczę co wyjdzie z tego
swimfan Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Ze spawaniem jest jak z loteria czasem trzyma dlugo czasam peknie jak tylko wsiadziesz wiec zalozenie jest dobre zeby nie spawac jak nowa rame mozna miec za kilkaset PLN. Ja chyba nie mialbym sumienia sprzedac komus peknieta rame chyabze bylby tego swiadomy ze taka kupuje.
venom2000 Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Nikomu nie sprzedam pękniętej ramy,to nie wchodzi w grę nawet jeżeli chciałby kupić na własną odpowiedzialność,cenię ludzkie zdrowie i życie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.