Nolaan Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Cześć, Wyczaiłem taki rowerek na sprzedaż. Powiedzcie czy wygląda to dobrze, może moje oko czegoś nie widzi Wiadomo, że za wiele nie da się powiedzieć bez przejażdżki próbnej, ale może dowiem się czegoś nowego. Cenowo albo 500zł albo zamiana na górala, którego akurat mam do oddania. http://olx.pl/oferta/kolarka-szosa-ostre-CID767-IDaYPbW.html#c8ab15ce0e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofer123456 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Po tych 2 zdjęciach, to niewiele można stwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nolaan Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Wiem tyle, że nowy wolnobieg i tylne koło, sprawna, używana codziennie (po ok. 20km), leciutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofer123456 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ciekawe jaki osprzęt, bo że coś jest nowe, to nie znaczy dobre Przedewszystkim dokładniejszy opis by się przydał i więcej zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nolaan Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ewentualnie: http://olx.pl/oferta/rower-bianchi-rekord-748-kolarka-szosa-kolarzowka-CID767-IDaREHn.html#fde23dba3b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Pierwszy wynalazek bym sobie odpuścił. Właściciel trochę przesadził z tym lakierowaniem - pomalował nawet korbę z tarczami i sztycę. Manetki przerzutek na środku kierownicy też nie wzbudzają entuzjazmu (swoją drogą, ciekawe gdzie podziała się przednia przerzutka). Mostek ahead i widelec ze sterówką 1 cal... wygląda na przeróbkę i nie ma w tym nic złego, jeśli zostało to zrobione z głową - w innym przypadku to proszenie się o wizytę w szpitalu. Bianchi wygląda zdecydowanie ciekawiej. Jeśli rama nie jest zmęczona, a podzespoły nie wykazują śladów nadmiernego zużycia to wybrałbym ten rower, ale sprzedawca powinien trochę opuścić cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.