Skocz do zawartości

[na start] Czy kupić customa?

Nolaan

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Wyczaiłem taki rowerek na sprzedaż. Powiedzcie czy wygląda to dobrze, może moje oko czegoś nie widzi :) Wiadomo, że za wiele nie da się powiedzieć bez przejażdżki próbnej, ale może dowiem się czegoś nowego. Cenowo albo 500zł albo zamiana na górala, którego akurat mam do oddania.

http://olx.pl/oferta/kolarka-szosa-ostre-CID767-IDaYPbW.html#c8ab15ce0e

Pierwszy wynalazek bym sobie odpuścił. Właściciel trochę przesadził z tym lakierowaniem - pomalował nawet korbę z tarczami i sztycę. Manetki przerzutek na środku kierownicy też nie wzbudzają entuzjazmu (swoją drogą, ciekawe gdzie podziała się przednia przerzutka). Mostek ahead i widelec ze sterówką 1 cal... wygląda na przeróbkę i nie ma w tym nic złego, jeśli zostało to zrobione z głową - w innym przypadku to proszenie się o wizytę w szpitalu.

Bianchi wygląda zdecydowanie ciekawiej. Jeśli rama nie jest zmęczona, a podzespoły nie wykazują śladów nadmiernego zużycia to wybrałbym ten rower, ale sprzedawca powinien trochę opuścić cenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...