Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema,

szukam niedrogiego, w miarę łątwo dostępnego sztywnego stalowego sztywniaka z tylnymi widełkami szerokimi na minimum 75mm - widział ktoś coś takiego? Chcę tam wsadzić kółka 650B+ i ciężko mi znaleźć odpowiedniego kandydata w budżetowym przedziale cenowym (tak do 1 tys.)

Pzdr

Maciek

Napisano

Używka jak najbardziej wchodzi w grę, byleby by tylko miała miejsce na taką oponę. Jakby była pod wideł min. 120mm to już byłby ideał

Napisano

No to Transition TransAm

999314d1435849396t-27-5-frame-compatibil

Tyle tylko, że nowy przekracza budżet, a o używanego może być ciężko. No chyba, że odpuścisz 650b+ z tyłu, wtedy ilość dostępnych opcji drastycznie wzrasta.

Napisano (edytowane)

Trans Am jak najbardziej mam na oku ale jak sam powiedziałeś trudno będzie znaleźć używkę. A gdyby nie 650B+ to w ogóle bym nie szukał ramy 29";) Cholernie ubolewam że Twój Inbred ich nie przyjmie inaczej byłoby już po problemie, chodzą teraz nówki w ładnych zestawach po tysiaka.

Edytowane przez Dziadman
Napisano

Dokopałem się do Kony Honzo, rocznik 2015 bez problemu przyjmie 27,5+, z tym że wiadomo, tegoroczne nówki kosztują sporo a nie wiem czy modele z 2014 mają taką samą pojemność tylnego trójkąta. Orientuje się ktoś?

A tak to wygląda:)

987443-honzo-build-thread-post-your-buil

Napisano

Dzwoniłem już do nich, niestety nie potrafili udzielić mi odpowiedzi na ten temat. Ale nic to, okazuje się że na rynek wchodzi niedług o polski rower pod 27+! Kross Smooth Trail. Czekam na info odnośnie cen będzie drożej ale może warto - geo mi pasi.

11717451_711748025621061_498490445772656

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...