drhenio Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam, przede mną zakup licznika. Zastanawiam się na dwoma rozwiązaniami. Tradycyjny licznik bezprzewodowy z kadencja i pulsem lub identyczny zestaw Bluetooth i apka na telefon. Jakie są wasze opinie i uwagi na temat tych rozwiązań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Tradycyjny ... Nie wiem co masz za telefon ale zwróć uwagę na to że licznik ma sens jak pomiary widzisz na bieżąco ... Przeciętny telefon ma ograniczony czas pracy na baterii z ciągle załączonym wyświetlaczem ... Ponad to zdecydowana większość sprzętów ma spore problemy z czytelnością wyświetlacza w pełnym słońcu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qugar Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja Ci polecam licznik, na dłuższej wycieczce, wyprawie na pewno nie rozladuje się bateria tak szybko jak w telefonie. Teraz garmin ma fajne łucznictwo,lub Sigma rox10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 telefon padnie po ok 6-7 godzinach a licznik nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drhenio Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Patrzyłem na cateye strada smart. Jest to licznik z możliwością parowania bt ze smartphone. Ale nie mam bt4 wiec chyba dochodzi zmiana telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Bez sensu. Wolałbym mieć endo w kieszeni + klasyczny licznik. Jeśli będziesz chciał widzieć non stop ekran telefonu, to weź pod uwagę, że przy takiej jasności ekranu czyli 100% padnie bardzo szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drhenio Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Zostanę przy klasycznym rozwiązaniu, szczególnie ze znalazłem stary zegarek z pulsometrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.