krisek96 Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Witam piszę odnośnie wakacji 2016r. Zaczynam już powoli myśleć nad dalszą wyprawą nawet 2 miesiące wchodzą w grę Myślę nad 3 opcjami. 1.Francja 2.Włochy 3.Norwegia Z planów które wiem że na pewno się wydarzą chyba że coś mi nie pozwoli wogóle sie wybrać to to że najlepsze noclegi są na dziko chyba że już niema wyjscia. Jeżeli planujee ktoś coś już to może się podlączyć pod temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUBEMAN Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Jak na dziko, to nie polecam do Francji. Lasy prywatne. Wszystko poogradzane jak nie plotem to chaszczami z kolcami. Z nikim nie dogadasz sie jesli nie znasz francuskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 nie bylbys chetny na wyprawe 4 miesieczna dookola europy ? czerwiec wrzesien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisek96 Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Właśnie lipa bo jeszcze w technikum siedzę A tak z ciekawości ile to mniej więcej km i jakie tempo masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.