Promilek Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Witam Otóż posiadam koło jinhengtong w którym najprawdopodobniej skrzywiona jest ośka, kulki mają uszczerbek i w ogóle pozostałe elementy wydaję mi się że nie nadają się do dalszego użytku. Więc moje pytanie brzmi czy można wymienić w tym całą piastę jeśli tak to prosiłbym o jakiś link do sklepu z nią, jeśli nie można to wymieniłbym całą felgę tylko szukałem takiej po sklepach internetowych i nie mogę znaleźć może ktoś bardziej ogarnięty zna jakiś zamiennik czy coś to też bym prosił link. Z góry dziękuję Tutaj zdjęcia tego koła:
Kiciok Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Czy ja dobrze widzę, zdjąłeś same koronki wolnobiegu, a drugą połowę zostawiłeś na piaście?
Promilek Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Napisano 8 Sierpnia 2015 Dokładnie tak chciałem sprawdzić stan kulek. Z tą drugą połową mam problem nwm czy się zapiekło czy coś za chiny nie mogę tego rozkręcić. Koło leżało z 2 lata nie ruszane. Dlatego da się w tym piastę wymienić bo wolałbym nową niż tą robić albo całą felgę kupić.
Kiciok Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Kup całe koło pod wolnobieg, albo kasete jeśli zamieniasz zmienić napęd. Tu nie ma sensu tego wymieniać... Pamiętaj, że ośki pod wolnobiegiem gną się jak szalone. Pod kasetą problem znika.
Promilek Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Napisano 8 Sierpnia 2015 A wiesz może jakie to koło kupić konkretny model jakiś link do sklepu internetowego ??
Kiciok Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Na allegro poszukaj. Szukasz koła pod wolnobieg i tyle. Tylko omijaj te najtańsze, bo szkoda gadać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.