Rajtek Napisano 13 Sierpnia 2015 Napisano 13 Sierpnia 2015 Witam. Jak tam po oględzinach roweru? Jeśli jeszcze nie dokonałeś zakupu to mam nową propozycję: http://olimpiasport.pl/sklep/produkt/rower_scott_speedster_20_2015/12785.110.1.1.pl.0.htm Pozdr Jest duży problem z rozmiarami. Tylko nietypowe rozmiary zostały. W magazynie pustki.
Feris565 Napisano 14 Sierpnia 2015 Napisano 14 Sierpnia 2015 Zawsze można zadzwonić i spytać się czy da się zamówić dany rozmiar. Pozdr
Rajtek Napisano 14 Sierpnia 2015 Napisano 14 Sierpnia 2015 Zawsze można zadzwonić i spytać się czy da się zamówić dany rozmiar. Pozdr Nie da sie zamówić bo nie ma w centralbym magazynie scotta. Trzeba czekac na model 2016 który bedzie spiro droższy. Nie da sie zamówić bo nie ma w centralbym magazynie scotta. Trzeba czekac na model 2016 który bedzie spiro droższy.W rozm m jest na alledrogo.
Uthazis Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam. Jak tam po oględzinach roweru? Jeśli jeszcze nie dokonałeś zakupu to mam nową propozycję: http://olimpiasport.pl/sklep/produkt/rower_scott_speedster_20_2015/12785.110.1.1.pl.0.htm Pozdr Gianta wyprzedali ostatnią sztukę. Chyba kupię Scotta Speedster 50 lub Defy 4 a później zmodernizuję dość znacząco (przerzutki chyba wymienię na Ultegrę). Raczej wybór padnie na Scotta ze względu na niezłą ramę Alu 6061, a Speedster 20 trochę za mało oferuje jak na swoją cenę. Rama ta sama, piasty też jedynie grupa wyższa (tiagra). Jechałem na Speedsterze i jeździł całkiem nieźle. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Temat do zamknięcia
Rajtek Napisano 14 Sierpnia 2015 Napisano 14 Sierpnia 2015 Gianta wyprzedali ostatnią sztukę. Chyba kupię Scotta Speedster 50 lub Defy 4 a później zmodernizuję dość znacząco. Raczej wybór padnie na Scotta ze względu na niezłą ramę Alu 6061. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. ZamykamA patrzyles author aura 55.Cena 4400. Myślę ze teraz kupic za 3800 bez problemu. Dodatkowo masz bon na 350 zl na ciuchy czesci itp do wydanie w sklepie. A sam rower na 105, nie pelnej ale jednak. Dobre kola. Lekki troche ponad 8 kg. Swietny carbonowy widelec.
Uthazis Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Napisano 14 Sierpnia 2015 Yup. Author wykracza budżet o sporo. Póki co ciuchy mam i nie zamierzam zmieniać (no chyba że sobie sprawię po sezonie coś w dobrej cenie). Ten Authorek jest na 105 niepełnej, ale mi na razie 105 do szczęścia nie potrzebne. Wolę dokupić przełożenia Ultegry, piasty na pewno Shimano (chyba Sory) bo te Formuly to jakiś noname. Siodło też może kiedyś wymienię, choć ten Syncros jest całkiem wygodny Łańcuch też przyda się wymienić na jakiś Shimanowski, no i korbę też raczej na coś lepszego. Póki co reszta mi pasuję, lecz obawiam się trochę o ramę bo słyszałem od jednego typa że Scott robi nie najlepsze ramy. Ale raczej wybór padnie na Scotta Speedster 50/60. Powinna być to dobra baza do rozbudowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.