bartosz302 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Kawały tylko i wyłącznie o rowerach/rowerzystach Spotyka się dwóch facetów: - Skąd masz taki super rower? - Wiesz, wczoraj spotkałem piękną kobietę jadącą tym rowerem, na mój widok zatrzymała się, rozebrała do naga i mówi: "Bierz, co chcesz!", więc wziąłem rower. - Mądry wybór, ubranie pewnie by nie pasowało... Czy wiecie, że to Polacy wymyślili triathlon? Bo to w Polsce idzie się na basen na piechotę, a wraca rowerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Dobry temat, ale wrzuć do nazwy tematu nawiasy kwadratowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 To ja napisze jak dałem się złapać na żart, starszemu panu. Zatrzymałem sie blisko takiego stawu, ławki itd aby się napić. Zawołał mnie jeden starszy pan i powiedział, żebym uważał, bo policja łapie rowerzystów, podobno jakaś szersza akcja... Zapytałem więcej, dlaczego łapią i co robią. Wyjasnił mi, że zatrzymują wszystkich rowerzystów, bo to akcja przeciwko aids i hiv. Myślę sobie WTF a Pan na to: Bo ta akcja polega na tym, żeby ograniczyć ludziom kontakt z pedałami... Mam nadzieje, że nikogo tym nie uraziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz302 Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Chyba nie wiedzieli gdzie szukać pedałów lub nie chcieli się zapuszczać w te rejony Ciekawa historia (lubię pedałów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.