Gość Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam, Mój XCR dogorywa ( nawet po wymianie tulei stuka przy ruchach przód/ tył), kasy wydawać na dobry amortyzator niechcę bo... u mnie same płaskie tereny W Warszawie znalazłem widelec sztywny Force, czy ktoś z Was miał z nim styczność? Jest pod oś 9mm? ( nigdzie nie ma tej informacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Standardowa ośka pod zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Masz ten widelec? Mógłbyś mi podać informację jaka jest szerokość widełek ( wewętrzna strona)? Zastanawiam się czy wejdzie mi tam Race King 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Mam ten widelec a w nim koło obute w Race King 2.2 Jutro wstawię fotkę jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Ta dan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Jest duuuużo luźniej niż myślałem, facet przez telefon mówił coś o 60mm co mnie przeraziło nieco, biorąc pod uwagę że opona ma 54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 U mnie z pomiaru wychodzi jakieś 73 mm także jest luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.