GoldenRC Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam, jutro ok godziny 17 mam wyścig rowerowy. Jako iż mam 15 lat to trasa jest krótka -2km lecz najprawdopodobniej po szutrowej bieżni. Jak polecilibyście mi przygotować się jutro do tego wyścigu? Jak rozplanować dzień? Jakie ćwiczenia rozciągające są najlepsze? Co najlepiej wypić przed takim wyścigiem aby nawodnić się odpowiednio? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 -2km Toż to sprint trwający jakieś 5 min ... połóż się spać i nie myśl o tym zbyt dużo Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 100% albo nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 2 km to tak jak pisze rzezniol sprint. Wyspij sie, nie pij gazowanego przed startem ani tłustych rzeczy żebys nie był "zamulony" a w momencie startu " pełna p i z d a " i do przodu. Nie patrz za siebie , tylko przed siebie i ile sił w nogach. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Na taki krótki sprint to wyśpij się, zjedz z 2h przed startem jakieś węgle proste, wypij izo. A na starcie w trupa i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Idź spać, przed startem bardzo dobrze się rozgrzej i ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.