LegionnaireSowa Napisano 5 Sierpnia 2015 Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam, szukam osób z Lublińca i okolic do wspólnych treningów. Chodzi raczej o intensywną jazdę MTB. Pozdrawiam:)
cyclolis999 Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam czy mógłbyś napisać troszkę dokładniej czy interesuje cię typowa jazda mtb czy po prostu dość intensywna jazda po terenie:) Ja z znajomym szukamy ludzi do jazdy po okolicach powiatu Lublinieckiego i nie tylko , żeby utworzyć jakąś większą grupę do spotkań i oczywiście jazdy Pozdrawiam
detonator Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 Pewnie dołączyłbym do tej grupy, ale nie mieszkam już w tych rejonach niestety. Powiat Lubliniecki to wprost wymarzony teren na rower
LegionnaireSowa Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Napisano 31 Sierpnia 2015 Typowa jazda MTB to dla mnie synonim intensywnej jazdy w terenie. Gór u nas w Lublińcu zbyt dużych nie ma ale jeżdżę 5-6 razy w tygodniu po 2-3 godziny. Tempo raczej mocne. (Na tyle żeby mieścić się w pierwszej dwudziestce - trzydziestce na tych większych maratonach MTB) zapraszam na wspólny trening. Pozdrawiam 667831990 jeśli to może ułatwić kontakt. Najlepiej SMS:)
LegionnaireSowa Napisano 29 Września 2015 Autor Napisano 29 Września 2015 Chłopaki żyjecie? Jeździcie? Jeśli ktoś nie czuje się na siłach do intensywnej jazdy to damy radę robić wspólne treningi dla każdego. 667831990. Piszcie. Pozdro
Matisek Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Wprawdzie nie kręci mnie MTB ale podepnę się pod temat - szukam kogoś do pośmigania po okolicy na drogach szosowo-ścieżkowych (ale bez szaleństw, do Kwiatkowskiego trochę mi brakuje ). Jeśli ktoś jest chętny niech napisze tu, na PW lub najlepiej na numer 730857767.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.