Skocz do zawartości

ocena zakupu bmc x4ee

fortondo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej,

mam prosbe o pomoc w ocenie zakupu. leciwa juz rama od bmc four tuned na deore xt (przerzutki, manetki, korba, tarcze). 

chcialbym kupic cos do lasu, natomiast moj budzet ograniczylem do 1500zl jako, ze nie wiem czy taka forma spedzania czasu przypadnie mi do gustu, stad moje pytanie,

czy zakup http://olx.pl/oferta/full-bmc-racing-x4ee-dh-shimano-deore-lx-CID767-IDb5bCR.html ma waszym zdaniem sens? czy moze nie warto i wiecej bedzie z tym nerwow niz zabawy?

osprzet wyglada na leciwy i prawdopodobnie jest w rowerze od nowosci (99-00?), naped (przynajmniej to co widac na zdjeciach) calkiem ok. 

nie wiem jak z amorami, ale mam zamiar wszystko sprawdzic na miejscu, co sadzicie? czy jezeli na pierwszy rzut oka/jazde probna wszystko bedzie ok to warto sie pchac w takie rozwiazanie czy doradzacie cos innego na poczatek zabawy z jazda poza utarta trasa?

pozdrawiam i dziekuje za wszelkie opinie.

Napisano

na zdjęciach wygląda nieźle, możliwe że właściciel o niego dbał i będzie całkiem okej.  Jak jest w rzeczywistości to nikt Ci nie powie.

Jeśli ten las nie jest jakiś hardcorowy to może poszukaj jakiegoś HT używanego, przynajmniej odpadł by ewentualny problem z wahaczem i tylnym amorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...