MarcinLXX Napisano 5 Sierpnia 2015 Napisano 5 Sierpnia 2015 Wiam. Właśnie remontuje rower który kupiłem kilka lat temu od sprzedawcy który sprowadza je z Niemiec i składa . Na początku kupiłem rower z ramą Meridy , ale pękła po roku i ten sam pan zmienił mi ramę , jednak nie było na niej firmy. Teraz chciałbym wzbogacić ramę o naklejkę z firmą. Na początku pomyślałem , że nakleję Meridę, ale zacząłem szukać po ramie jakiś oznaczeń które wskażą mi trop jaka naprawdę to firma . Oto kod fabryczny z ramy : B41018378 czy można odszukac firmę po tym kodzie ? Na ramie jest naklejka na której widnieje napis : HEAT Treated 6061 series Aluminium , ale doszedłem , że to po prostu rodzaj aluminium . Dodaje zdjęcia ramy może one coś wskażą.
rzezniol Napisano 5 Sierpnia 2015 Napisano 5 Sierpnia 2015 Wystarczy wygooglować adres z górnej naklejki ... http://www.fhb-online.de/register.php?cmd=mysearch&fr=Ojo6Ojo6OjpQcm9mZXNzb3ItUvxzY2hlLVN0cjo6Ojo6Ojo6OjpEcm9sc2hhZ2VuOjo6Ojo6 Z tego co wnioskuje firma już nie istnieje lub przynajmniej jej WWW jest nieaktywne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.