Robson1989 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Zapraszam do oglądania filmu z mojej wyprawy którą zakończyłem w tamtym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepka Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Ten film nie jest dostępny w Twoim kraju, ponieważ może zawierać muzykę pochodzącą z wytwórni SME, co do której nie uzgodniliśmy warunków korzystania z organizacją GEMA. F*** this s***! Jednak wierzę na słowo i gratuluję odwagi i siły do spełniania jak marzeń! Żałuję, że nie mogę obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ogladales film na telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepka Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 *oglądałaś Tak, próbowałam i na komputerze i na telefonie, mieszkam w Niemczech i niestety miewam tu takie problemy. Ten ból kiedy YT nie odtwarza ci playlisty którą układałeś przez ładnych kilka lat będąc jeszcze w Polsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 aha bo ten fil jest zablokowany w niemczech ze wzgledu na kradziona muzyke ;p i to jest jedyny kraj w ltorym jest zablokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Film nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pali112 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Może spróbuj wrzucić na jakiś serwis cloud drive typu dropbox z linkiem do obejrzenia ( można ustawić w opcjach prywatności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Extra filmik. Jaką kamerką go kręciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Moze spróbujcie wejsc normalnie przez youtube a nie przez link. GoPro Hero 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tybor Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Może dziwne pytanie zadam Widziałem że jechałeś sam jak sobie radziłeś z zakupami? W sensie parkowałeś przed biedrą i nie bałeś się że ktoś coś Ci ukradnie? Czy może ja jestem jakiś przewrażliwiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Miałem zapiecie rowerowe jakies najtansze takie tylko zeby podbiedronkowe żule nie ukradly roweru ;p u-locka zostawilem w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz18d Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Fajny wypad kilka dni temu wróciłem z wyjazdu rowerem Kraków -> Gdynia, Hel, Ustka,.. W sumie około 1100KM. Ponad 200KM jednego dnia podziwiam. Jak planowałeś dzień? O której wstawałeś? szedłeś spać ? Jaką miałeś średnią prędkość dzienną na liczniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik314 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja również dorzuciłbym się do pytań. Sam doszedłem jakiś czas temu, że tak naprawdę jedyne sensowne zabezpieczenie to aby nikt od razu roweru sobie nie pożyczył w środku dnia. W nocy albo na dłużej to i tak nie ma co pozostawiać. Na pewno jest więcej osób zainteresowanych radami przy samotnych wycieczkach, a którzy w grupie już jeździli. Sam mam w głowie "ale jak to, samemu, przecież ludzie są źli, a co jak coś się wydarzy". Większość to kwestia psychiki i powolnego zwiększania... dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 4:00 pobudka, im wczesniej tym chlodniej no i wiecej czasu na jazde 4:45 wyjazd do 12:00 jazda z przerwą 15 min ok co godzinę 12;00-13;00 zwykle godzina drzemki 13;30-20:00 jazda z przerwami 20-21 szukanie noclegu jak nic nie znalazłem to szedłem spac w płachcie biwakowej sredniej predkosci nie da sie ustalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafald Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 podziwiam i gratuluje FIT 500 ?? jak się sprawdził w takiej trasie ? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Fit 500 nic nie pękło, nic się nie połamało, nawet gumy nie złapałem wiec spisał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoro27 Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Masz może slad gpx z wyprawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 pewnie gdzies mam ale nie mam czasu szukac /wysylac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felicity Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Fajny wypad kilka dni temu wróciłem z wyjazdu rowerem Kraków -> Gdynia, Hel, Ustka,.. W sumie około 1100KM. Ponad 200KM jednego dnia podziwiam. Jak planowałeś dzień? O której wstawałeś? szedłeś spać ? Jaką miałeś średnią prędkość dzienną na liczniku ? O! Ja na takim samotnym tripie byłam w zeszłym roku (Krk-Hel). Jednak moja eskapada była bardzo chilloutowa... http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2015/01/nad-morze-cz1-krakow-gdansk.html http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2015/01/nad-morze-cz2-gdansk-hel-nad-morzem.html Ja również dorzuciłbym się do pytań. Sam doszedłem jakiś czas temu, że tak naprawdę jedyne sensowne zabezpieczenie to aby nikt od razu roweru sobie nie pożyczył w środku dnia. W nocy albo na dłużej to i tak nie ma co pozostawiać. Na pewno jest więcej osób zainteresowanych radami przy samotnych wycieczkach, a którzy w grupie już jeździli. Sam mam w głowie "ale jak to, samemu, przecież ludzie są źli, a co jak coś się wydarzy". Większość to kwestia psychiki i powolnego zwiększania... dystansu A ja lubię czasami sama...Tak np jechałam z Krakowa nad morze (http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2015/01/nad-morze-cz1-krakow-gdansk.html), z Krakowa na Ukrainę (http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2015/06/krakow-lwow-cz1-dojazd.html), z Krakowa do Gorlitz (http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2014/06/5-dniowy-urlop-800-przejechanych.html). Z dłuższych jednorazowych wycieczek to np Kraków-Warszawa (http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2015/09/krakow-warszawa-na-raz-365-km.html), ostatnio Kraków-Sandomierz-Ostrowiec (posta jeszcze nie ma...). I chyba samotna chudziutka kobieta ma "gorzej"...Ale Serbia-Kosovo-Albania-Czarnogóra-Chorwacja-Bośnia (posta też nie ma, bo to grubsza sprawa..) z dwiema koleżankami (oprócz jednego 70km odcinka do Sarajeva, bo się nie mogłam doczekać miasta i pojechałam w noc w te bośniackie lasy...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson1989 Napisano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Super blog Lubisz sobiee pozwiedzac widzę. Daj znac jak następnym razem będziesz w moim Chrzanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felicity Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Bardzo lubię Chrzanów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.