Kaczorart Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, Poszukuje wspoltowarzysza do wyprawy do Algodonales (Hiszpania) ok 3000 km. Plan jest taki ze praktycznie to na chwile obecna nie ma planu, jedynie co to musze byc na miejscu najpozniej 10.08.2015, wiec start koncem sierpnia. Dlaczego Algodonales, ano dlatego ze poczatkiem pazdziernika zjezdza sie tam grupa zaprzyjaznionych paralotniarzy wiec ja po przyjezdzie na miejsce przesiadam sie na paralotnie i zostaje tydzien lub dwa. Wspoltowarzysz moze zostac (nie powinno byc problemu z zalatwieniem dodatkowego noclegu) lub udac sie w podroz powrotna. Ja planuje raczej powrot samolotem ale mam troche wolnego czasu wiec jestem otwarty takze na inne propozycje. Zalezy mi bardzo aby jechac rowerem a nie jak zawsze samolotem, jazda samemu raczej nie wchodzi w gre dlateo pierwszej chetnej osobie oferuje lot paralotnia (oczywiscie jako pasazer z instruktorem). Osoby zainteresowane prosze o szybki kontakt. Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyF Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Cześć - odpisuj na bearo2@o2.pl bo tu mi strasznie wiesza/na firefox to koszmarek sie dziejeJesli po drodze spokojnym tempem byśmy zwiedzali np Praga Brno Wiedeń, to chetnie sie wybiorę ale ze startem ok 20 już -jak dostane karte i ograne sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.