Skocz do zawartości

[Hak] Jaki Hak do ramy Kellys Viper 80

KlaZz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

36177184759896109794.jpgzdjecia mam tylko miejsca na hak na razie ale jutro moge zrobić inne.
Z którego roku nie mam pojęcia kupiłem ją dzisiaj

90954075384890001801.jpg

rozmiar 19.5 jak coś pomoże 

Napisano

Tutaj masz 26 stron sterów poszukaj pół-zintegrowanych o odpowiedniej średnicy. Pamiętaj że muszą mieć one odpowiednią średnicę i pasować pod rurę 1 1/8

Ps.Pamiętaj że na niektórych częściach nie warto oszczędzać.Lepiej kup je w sklepie stacjonarnych tam dobiorą ci odpowiednie i od razu je zamontują bo montując młotkiem możesz zniszczyć ramę

Napisano

To coś musi być założone odwrotnie i pod mostkiem potem zakładasz na to pokrywkę sterów i skręcasz. Masz podkładki dystansowe?

Tu masz schemat sterów 

Napisano

Podkładki musisz mieć z 4 po 1cm. Możesz je dać pod lub nad mostek jak ci będzie wygodnie 

Składaj te stery według schematu z poprzedniego postu. Ta część to pierścień musi znajdować się pod kapą(pokrywką) sterów 

Co to za stery?

Napisano

Są 5mm 10mm 15mm 20mm tutaj masz spory wybór ale lepiej przejdź się do sklepu rowerowego i tam kup bo wysyłkowo raczej się nie opłaca kupować części za 2zł/szt 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...