JaQs Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Jaka jest dlugosc suportu w Meridzie High Kick dla standartowej korby(chyba Lasco)? Jest to korba jednoblatowa z rockringiem z dwoch stron(plastikowym). Licze tu na pomoc przede wszystkim posiadaczy tej maszyny oraz wszystkich innych ktorzy beda potrafili mi pomoc. Pozdro P.S Tak w ogole to witam! Jest to moj drugi post. Pierwszy ktory napisalem pare minut temu zostal wykasowany. Mam nadzieje ze teraz wszystko jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaQs Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 No co jest?? Nikt mi nie jest w stamie pomoc?? Sorry ze post pod postem, ale poprzedniego nie dalo sie wyedytowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bierzesz suwmiarke i mierzysz szerokość mufy. Bedzie pewnie 68 mm, ewentualnie 73mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.